Shkodra Tennis Club

You only live once, but you get to serve twice.

Akademi

Kampionate

SHKODRA TENNIS PARK DO TË OFROJË:

Jo vetëm Tenis. Një ambjent që ofron mundësi dhe facilitete për fëmijët dhe të rriturit.

01. Palester

Një palester me të gjitha kushtet dhe për të gjitha moshat.

02. Bar and Restaurant

Bari dhe Restoranti do të ofrojnë një pamje drejt fushave të tenisit. Ju mund të shikoni ndeshjet ndërkohë që shijoni produktet tona.

03. Dhomë studimi

Një dhomë studimi me të gjitha kushtet për fëmijët tuaj që duan të presin radhën për të luajtur.

OFERTA SPECIALE

Përfitoni nga ofertat dhe paketat.
  • Paketa të favorshme për fushat
  • Zbritje në produktet e Tenisit
  • Zbritje tek Bari dhe Restoranti
  • Parking falas

STAFI DHE AKADEMIA

Shkodra Tennis Park and Friends
  • Trajnerët
  • Lojtarët
  • Miqtë
  • Stafi

8 Fusha Tenisi

2 Fusha Clay të mbuluara dhe 6 Fusha Hard

Trajnerë profestionist

Trajnerë profesionist të çertifikuar.

Turne ndërkombëtar

Turne kombëtar dhe ndërkombëtar

Ushqim dhe Pije

Pije dhe Ushqime të freskëta.

Fushë padeli

Një risi në Shkodra Tennis Park.

Turne miqësore

Eja dhe luaj me miqtë tuaj.

Produkte sportive nga Babolat

E krijuar në 1875 në Lyon, Francë, Babolat është marka më e vjetër ndërkombëtare e specializuar në sportet e raketave. Me gati 150 vjet përvojë dhe vëzhgim të lojës, në fushë dhe së bashku me lojtarët, Babolat ka krijuar ekspertizë që i mundëson asaj të përshtatë atë që bën më së miri në të gjithë linjën e saj të produkteve.

BLOG

Menu